Ώρα για lash lift;

Η μόδα που έρχεται να αντικαταστήσει τα extension βλεφαρίδας?

 Ανεξάρτητα από την ποσότητα της mascara που εφαρμόζουμε, μερικές φορές οι βλεφαρίδες μας χρειάζονται ένα έξτρα boost, για να φαίνονται πιο πυκνές. Κι ενώ τα lashes extensions και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό, απαιτούν αρκετή συντήρηση, για να παραμείνουν αναλλοίωτες όπως την πρώτη στιγμή. Το lash lift, όμως, είναι κάτι διαφορετικό, μια καινοτόμα μέθοδος, που ανασηκώνει ακόμη και την πιο μικρή τριχούλα, για να σας χαρίσει ακόμη πιο σαγηνευτικό βλέμμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί 45λεπτά. Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 8 εβδομάδες.

Extra tips :

ζητήσετε από την αισθητικό να σας βάψει και τις βλεφαρίδες εκτός από το να σας τις ανασηκώσει, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φαίνονται πιο πυκνές και δε θα χρειάζεται να βάλετε καν mascara! 

Plus, αυτό είναι το τέλειο tip και για όσες από εσάς θέλετε να αφήσετε τις βλεφαρίδες σας να ξεκουραστούν για λίγο, χωρίς προϊόντα μακιγιάζ πάνω τους. 

Άρα Αν θέλετε όγκο και ανόρθωση των φυσικών σας βλεφαρίδων το lash lift είναι η νέα προσέγγιση. Προσφέρει στις βλεφαρίδες σας άμεση ανόρθωση, επιπλέον όγκο και τέλεια καλοσχηματισμένη καμπύλη, χωρίς extensions ή μάσκαρα! 

Η τιμή ξεκινάει από 40,00 ευρώ μέχρι 100,00 ευρώ.

Ώρα για lash lift
Ώρα για lash lift
Ώρα για lash lift
Ώρα για lash lift