Τα 2 top προϊόντα της Kerastase

Τα 2 top προϊόντα της Kerastase

Η αγαπημένη μας Kerastase φημίζεται για την ποικιλία των προϊόντων της που καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες των μαλλιών μας.  Προϊόντα καθημερινής φροντίδας, καθαρισμού, ενυδάτωσης, styling, θεραπείες  είναι μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων της εταιρίας. Εμείς σου παρουσιάζουμε δύο από τα αγαπημένα μας προϊόντα της εταιρίας Kerastase.

- Kerastase Nutritive 8H Night Repair Serum: Πρόκειται για μια επαναστατική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση, αναδόμηση και θρέψη στην τρίχα. Χρησιμοποιείται σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά μετά το λούσιμο χωρίς ξέβγαλμα. Το αποτέλεσμα είναι μεταξένιο ενώ με την εντατική του χρήση η ποιότητα των μαλλιών σας αλλάζει ριζικά.

Τα 2 top προϊόντα της Kerastase

- Kerastase Curl Manifesto Gelee Curl Contour: Με μια αναβαθμισμένη φόρμουλα σε μορφή κρέμας η Kerastase υπόσχεται μαλλιά μακριά από το φριζάρισμα. Με στόχο να αναβαθμίσει τα σγουρά και θαμπωμένα μαλλιά η Kerastase έβγαλε αυτό το προιόν που κάνει τη περιποίηση τους πιο εύκολη. Η σύσταση του είναι διαμορφωμένη για χρήση μετά το λούσιμο και υπόσχεται καλοσχηματισμένες μπούκλες αλλά και μαλλιά χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Τα 2 top προϊόντα της Kerastase