Πως να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο το καλοκαίρι

Sorelle Βeauty by Gripaiou

Από την ΣΤΕΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ 

Πως να διατηρήσεις  το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο το καλοκαίρι;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του καλοκαιριού που αντιμετωπίζουν ίσως και οι περισσότερες γυναίκες είναι πως να διατηρήσουν το μακιγιάζ τους αναλοίωτο σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη. Οι υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι ειδικά όταν βρισκόμαστε στην ροή της καθημερινότητας πολλές φορές αυξάνουν την λιπαρότητα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να μην αισθανόμαστε άνετα με την εμφάνιση μας. Καμία γυναίκα εξάλλου δεν θα ήθελε να έχει ένα περιποιημένο look και να είναι το μακιγιάζ της αλοιωμένο είτε βρίσκεται σε διακοπές είτε στην καθημερινότητα της. Το πρόβλημα σταματάει εδώ καθώς το Sorelle Aegina θα σου παρουσιάσει μικρά και εύκολα tip για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου σαν να έχεις μόλις βγει από το σπίτι.

Sorelle Βeauty by Gripaiou

Setting spray: Έχουν γίνει πλέον γνωστά για την χρήση τους καθώς όλοι οι make up artists τονίζουν πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας για την διατήρηση του μακιγιάζ. Σημαντικός σου σύμμαχος λοιπόν του μακιγιάζ ένα ενυδατικό mist! Extra tip ψέκασε πριν, κατα τη διάρκεια αλλά και στο τέλος του μακιγιάζ την επιδερμίδα σου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει! Μπορείς να το έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις όποτε το επιθυμείς! Με τις υψηλές θερμοκρασίες θα το αναζητάς κι από μόνη σου εξάλλου,  πίστεψε μας!

Light υφες: Όσο πιο light προϊόντα χρησιμοποιείς τόσο το καλύτερο! Η επιδερμίδα μας τώρα το καλοκαίρι έχει ανάγκη να αναπνεύσει όσο ποτέ! Με το να χρησιμοποιούμε βαριά foundation  και υφές κάθε άλλο παρά βοήθεια της παρέχουμε. Προτίμησε μια cc cream με χρώμα ή ένα εντελώς ενυδατικό foundation και δώσε χώρο στην επιδερμίδα σου να αναπνεύσει! Extra tip: Φέτος το glowy μακιγιαζ είναι must τόσο στις πασαρέλες όσο και στις φωτογραφίσεις! Προτίμησε το για πιο νεανικό κι ανάλαφρο αποτέλεσμα!

Baked powder: Τελευταίο tip που όλοι οι γνωστοί make up artists στο χώρο της ομορφιάς χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια είναι, η διάφανη πούδρα. Συνδύασε την μαζί με την υγρή βάση του ως κλείσιμο του μακιγιαζ στις λιπαρές περιοχές όπως στο Τ (μέτωπο, μύτη, σαγόνι) και κάτω από τα μάτια για σταθεροποίηση του concealer και δώσε διάρκεια στο μακιγιάζ σου!

Συνδύασε όλα τα tip μαζί και το μακιγιάζ σου θα είναι εκεί το λιγότερο 24 ώρες!