Νυφικό μακιγιάζ με βλεφαρίδες, ναι ή όχι?

Πολλές φορές , σχεδόν πάντα θα έλεγα , έχω τη συζήτηση με τις νύφες μας εάν είναι σωστό να βάλουμε βλεφαρίδες ή όχι στο νυφικό μας μακιγιάζ!!

Υπάρχουν τύποι και τύποι από βλεφαρίδες , σίγουρα η make up artist σας θα βρει την κατάλληλη για εσένα!

Αλλά μην ξεχνάς, τοσο οσο σίγουρα είναι καλύτερο από το too much.

Ας δούμε μαζί τις βλεφαρίδες που επιλέγουν για εσάς τα sorelle girls !

Από τις βλεφαρίδες που έχει σχεδιάσει η Terry De Gunzbug για τη Sweed Lashes, οι Tête à tête Eyelashes είναι οι πιο φυσικές της μάρκας. Κατάλληλη για όλα τα μάτια, όλες τις ηλικίες καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Κανένας δεν θα μπορεί να διακρίνει ότι φοράτε βλεφαρίδες ακόμα και αν έρθει πολύ κοντά σας, σε επαφή δηλαδή Tête à tête. Μάλιστα, είναι οι ιδανικές για να ξεκινήσει κανείς την αγαπημένη συνήθεια των ψεύτικων βλεφαρίδων!

Για όσες προτιμούν τα τουφάκια, τα Τerry Flair της εταιρίας Sweed Lashes είναι χειροποίητα από φυσική τρίχα με τέλεια εφαρμογή για ένα all-day look ή για ένα εντυπωσιακό βραδινό αποτέλεσμα! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Καθαρίζονται εύκολα τραβώντας την  κόλλα. Περιέχει 3 διαφορετικές διαστάσεις: 7mm, 10mm, 12mm.

Από την collection που έχει σχεδιάσει η Terry De Gunzbug, με περηφάνια σας παρουσιάζουμε την πιο καινοτόμα και εντυπωσιακή βλεφαρίδα Terryfic 3D που μπορεί να φορεθεί απ’ όλες τις γυναίκες. Διπλές βλεφαρίδες, η μια πάνω από την άλλη, μπλέκουν διακριτικά ενώ έχουν φυσικό μήκος. Η πιο έντονη βλεφαρίδα της εταιρίας Sweed Lashes, με τεχνική 3D για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Νυφικό μακιγιάζ με βλεφαρίδες
Νυφικό μακιγιάζ με βλεφαρίδες
Νυφικό μακιγιάζ με βλεφαρίδες